Vad behöver du hjälp med idag?

Marks Kommun är fantastiskt! Här sjuder av en företagsamhet som tar sig uttryck i olika sätt, allt från soloföretagaren till större bolag med många anställda. Det finns också de som inte ännu tagit steget att starta företag utan verkar som hobbyverksamhet.

Här hoppas vi samla alla!

Sök direkt!

Driver du företag i Marks kommun?

Vad roligt!

Vi har jobbat hårt för att få in alla företag i Marks kommun i denna online-katalog, och hårt arbete lönar sig oftast. I kategorin ”Andra företagsamma” ovan hittar du alla företag vi lagt in.

Klicka där och leta upp din annons! Den har en liten notering på sig ”Gör anspråk på denna annons”, och det innebär att du kan redigera annonsen, lägga in bilder, adress till webbplats, sociala medier och skriva en mer utförlig text om ditt företag.

Avgiften på 990kr* löser du genom att köpa ett medlemskap här. Efter det kan du logga in och göra anspråk på din annons. När vi godkänt anspråket – vi hanterar allt manuellt – loggar du in igen och ändrar.

Har du en hobbyverksamhet i Marks kommun?

Vad roligt!

Hobbyverksamheter kan vi inte lägga in automatiskt likt företagen då de inte är registrerade på samma sätt med moms och f-skatt osv. Du är dock välkommen att synas i denna katalog också!

Förfarandet är detsamma förutom att du inte kan leta upp din annons och göra anspråk. Börja dock med att köpa ett medlemskap, gå sedan till sidan för registrering och lägg in dina uppgifter och bilder. Om du bara vill vara med med en grundannons utan bilder och så vidare fyller du i formuläret på sidan gratisannons.

Vi uppmuntrar all företagsamhet, och kanske blir du så småningom en företagare också!

* Årsavgiften på 990kr är inklusive moms, 792kr i avgift, 198kr i moms.

Här nedan kommer de senast registrerade företagen att exponeras. Blir du först…?

Vad söker du idag?

Sök i annonsregistret

Utvalda annonser
  • There are currently no listings to show.