Vi vill att det ska vara enkelt för dig som företagare eller med hobbyverksamhet att registrera information om dig och din verksamhet här på Företagsamma Mark, och framför allt vill vi att det ska vara enkelt att ändra t.ex. länkar och beskrivning allt eftersom din verksamhet förändras, därför har vi valt detta upplägg med medlemskap här på sajten. Medlemskapet gör att du när som helst kan logga in och uppdatera din annons.

Börja med att lösa medlemskap

Du löser ett medlemskap på foretagsamma.se/mark för att få tillgång till de funktioner som krävs för att kunna skriva din annons och lägga till bilder. Medlemskapet är gratis, och du betalar istället för den eller de annonser du vill lägga in. Du kan ha flera företag men bara välja att göra en annons för ett av dem om du vill det.

Finns din verksamhet redan importerad?

Logga i så fall in på dina sidor och leta upp annonsen och klicka på "Gör anspråk på denna annons". Fyll i informationen som efterfrågas och klicka på "Gör anspråk på annonsen".
Vi granskar alla anspråk manuellt för att i mesta möjliga mån säkerställa att rätt person gör anspråk på rätt företag.

När anspråket är godkänt...

...kan du åter igen logga in och fylla på din annons med bilder, länkar och egen beskrivning.

Finns inte din verksamhet importerad?

I så fall kan du, när du är inloggad, göra en ny annons på sidan "Registrera dig!"
Glöm inte att ange rabattkod i betalningssteget!

När alla annonser är ifyllda och skickade till oss för granskning görs detta manuellt. Detta för att vi vill ha en bra och relevant katalog. Det innebär inte att vi kommer att lägga oss i formuleringar mm, utan vi granskar för att se att vi inte får in en massa spam eller otillbörlig information. Vi tackar för er förståelse för att denna process ibland kan ta någon arbetsdag beroende på belastning.

Genvägar

Lös medlemskap

Sök upp och gör anspråk på din annons

Lägg in din annons